Πολιτική απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η εταιρεία ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Η εταιρεία, έχει προβεί σε όλες της απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένη με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (ΓΚΠΔ) και να είναι σε θέση να εγγυηθεί την ασφάλεια όλων των πληροφοριών, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας.

Προσωπικά δεδομένα, σύμφωνα και με τον ορισμό που δίνεται στο άρθρο 4 του ΓΚΠΔ, είναι οι πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας αναγνωρίσουμε και να επικοινωνήσουμε μαζί σας, κυρίως το όνομά σας, η ταχυδρομική σας διεύθυνση, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ο τρόπος πληρωμής (π.χ. πιστωτική ή χρεωστική κάρτα) και ο αριθμός του τηλεφώνου σας, καθώς και άλλες πληροφορίες όταν αυτές συνδυάζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία.

Οι πληροφορίες που δίνονται από τους χρήστες στον ιστότοπο www.basefashion.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της σωστής επικοινωνίας του ηλεκτρονικού καταστήματος με τον χρήστη και για την σωστή εξυπηρέτηση των παραγγελιών του. Οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο που ο χρήστης δηλώνει στις σελίδες του διαδικτυακού τόπου www.basefashion.gr δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε τρίτο και τηρούνται σύμφωνα με τον Ν. 2472/97, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.basefashion.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και εγγυάται ότι η τήρηση των προσωπικών δεδομένων γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Τα στοιχεία αυτά διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα είναι εγγεγραμμένος ο χρήστης και διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

Πληροφορίες που συλλέγονται από την ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα www.basefashion.gr είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε οι χρήστες της να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν.

Προσωπικά δεδομένα των χρηστών ζητούνται μόνο όταν θέλουν να παραγγείλουν προϊόντα, να εγγραφούν στην ιστοσελίδα, να εγγραφούν στο newsletter ή να στείλουν email στην εταιρία. Τέτοια προσωπικά δεδομένα που ζητούνται αποτελούν: το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός ταυτότητας (για την διασφάλιση ταυτοπροσωπίας με τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας), τηλέφωνα, διευθύνσεις κτλ. Στην περίπτωση που ο πελάτης είναι εταιρία ζητούνται επιπλέον η επωνυμία της εταιρείας, το Α.Φ.Μ. και η διεύθυνση της έδρας της.

Στην ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ θέλουμε να γνωρίζεις και να έχεις έλεγχο στο ποια δεδομένα μοιράζεσαι μαζί μας και στο τι κάνουμε εμείς με αυτά. Το κείμενο αυτό (που ονομάζεται Πολιτική Απορρήτου) εξηγεί με απλά λόγια αλλά και σαφήνεια τι δεδομένα συλλέγουμε και πως τα χρησιμοποιούμε. Σκοπός του είναι να σε βοηθήσει να αποφασίσεις ποια δεδομένα θες να μοιράζεσαι μαζί μας και με ποιο τρόπο.

Σου προτείνουμε να διαβάσεις ολόκληρη την πολιτική, ωστόσο συνοψίζουμε τα σημαντικότερα σημεία της εδώ για να σε διευκολύνουμε:

  • Όταν χρησιμοποιείς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα — ακόμα και για μια απλή αναζήτηση προϊόντων — λαμβάνουμε από εσένα προσωπικά δεδομένα όπως η διεύθυνση IP και ο τύπος της συσκευής που χρησιμοποιείς, χωρίς αυτά να σε ταυτοποιούν. Επιπλέον, επιλέγοντας να δημιουργήσεις λογαριασμό, μοιράζεσαι μαζί μας τη διεύθυνση e-mail σου, τον αριθμό του κινητού σου και τα στοιχεία της τοποθεσίας σου, όπως μια διεύθυνση αποστολής. Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά για τη διασφάλιση του λογαριασμού σου, για την αποστολή της παραγγελίας σου καθώς και για να επικοινωνήσουμε μαζί σου για θέματα που σε αφορούν.
  • Το Basefashion.gr θέλει να κάνει τις online αγορές σου καλύτερες. Σου παρέχουμε τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις στο λογαριασμό σου προϊόντα που σε ενδιαφέρουν, που τα έχεις ήδη ή που μόλις τα αγόρασες από κάποιο κατάστημα που συνεργάζεται μαζί μας. Tα ακολούθα πρόσθετα είναι διαρκώς ενεργά στη σελίδα μας, Skroutz Analytics, Facebook Pixel και Google Analytics. Χρησιμοποιούμε πληροφορίες από τα προϊόντα που αναζητάς, βλέπεις και αποθηκεύεις για να σου δείξουμε αποτελέσματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν περισσότερο καθώς και για να σε ειδοποιήσουμε για ευκαιρίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Η BASE έχει σχεδιάσει μία τυποποιημένη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα της προκειμένου να διευκολύνει την επικοινωνία με κάθε ενδιαφερόμενο. Το έντυπο αυτό χρησιμοποιείται για οποιαδήποτε ερωτήματα ή αιτήματα και τα κατευθύνει στο κατάλληλο τμήμα ή μέλος του προσωπικού. Προκειμένου να διαχειριστούμε και να ανταποκριθούμε στα ερωτήματα και τα αιτήματά σας, μπορεί να συλλέξουμε και να αποθηκεύσουμε το πλήρες όνομά σας, το email σας, τη διεύθυνσή σας, στοιχεία επικοινωνίας και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες μπορεί να μας έχετε διαθέσει. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται αυστηρά για να ανταποκριθούμε ικανοποιητικά στις ερωτήσεις ή τα αιτήματά σας και δεν θα αποκαλυφθούν σε τρίτους εκτός από εκείνους που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική ή όπου η δημοσιοποίηση απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

Επιπλέον, παρέχουμε τους τηλεφωνικούς αριθμούς της εταιρείας για μια πιο άμεση επικοινωνία εάν αυτό απαιτείται. Κλήσεις που γίνονται στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών καταγράφονται για λόγους διασφάλισης της ποιότητας των υπηρεσιών και οι ηχογραφήσεις μας διατηρούνται συνήθως για μία περίοδο 2 ετών.

H BASE, παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ιστοσελίδας της, προκειμένου ο χρήστης να μπορέσει να πραγματοποιήσει τις αγορές του. Σε αυτή την περίπτωση η BASE, μπορεί να συλλέξει και να αποθηκεύσει το πλήρες όνομά σας, το email σας, τη διεύθυνσή σας, στοιχεία επικοινωνίας και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες μπορεί να μας έχετε διαθέσει. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται αυστηρά για να ανταποκριθούμε στο αίτημα της παραγγελίας σας και δεν θα αποκαλυφθούν σε τρίτους εκτός από εκείνους που αναφέρονται στην παρούσα πολιτική ή όπου η δημοσιοποίηση απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο. Η BASE, έχει υλοποιήσει μια υπηρεσία διασύνδεσης με την τράπεζα ή άλλους παρόχους, προκειμένου να εξυπηρετήσει και τις ανάγκες των χρηστών που επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις αγορές τους με πιστωτική κάρτα ή μέσω PayPal. Σε αυτή την περίπτωση ενημερώνουμε ότι η BASE δεν τηρεί οποιουδήποτε είδους πληροφορία καταχωρηθεί από τον χρήστη μετά την ανακατεύθυνση του στην ιστοσελίδα του παρόχου της υπηρεσίας.

Τέλος, μέσω της ιστοσελίδας μας συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε βασικά δεδομένα επικοινωνίας μαζί σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο, e-mail) με σκοπό την διαχείριση και βελτίωση της σχέσης μας μέσω ενημερώσεων διαφημιστικού ή μη περιεχομένου, παροχής διευκολύνσεων και προνομίων, συμμετοχής σε προωθητικές ενέργειες, δράσεις κοινωνικής ευθύνης ή εκδηλώσεις που διοργανώνουμε, καθώς και την παροχή της δυνατότητας εγγραφής στο newsletter της BASE. Η νομική βάση της επεξεργασίας των παραπάνω δεδομένων σας είναι η ρητή συναίνεσή σας που δίδεται με χωριστή δήλωση στην ιστοσελίδα, την οποία μπορείτε να άρετε οποιαδήποτε στιγμή, ενώ ειδικά σε σχέση με το newsletter της BASE παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα απεγγραφής μέσα από το σώμα του ηλεκτρονικού μηνύματος που λαμβάνει ο χρήστης.

Για τη νόμιμη επεξεργασία των δεδομένων σας υπό τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 , αναγνωρίζουμε μια νόμιμη βάση πριν την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Στις παραπάνω περιπτώσεις η νόμιμη βάση για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από πλευράς μας είναι η παραχώρηση της ρητής συγκατάθεσής σας για την επεξεργασία, με την υποβολή της εκάστοτε φόρμας μόνο σε περίπτωση που συμφωνείτε με την πολιτική αυτή.

Η Πολιτική αυτή αναφέρεται στη χρήση πληροφοριών τις οποίες συλλέγουμε από εσάς κατά την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας. Άλλες ιστοσελίδες (τρίτων παρόχων, όπως Google, Youtube, Twitter, κ.λπ.), οι οποίες μπορεί να είναι προσβάσιμες από τη δική μας, έχουν τις δικές τους πολιτικές σχετικά με τις πρακτικές που ακολουθούν. Εφόσον ανακατευθυνθείτε σε κάποια από αυτές σας προτρέπουμε να τις διαβάσετε. Χρησιμοποιούμε μόνο έμπιστους συνεργάτες και παρόχους, αλλά διευκρινίζουμε ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πολιτικές ή τις πρακτικές που ακολουθούνται σε άλλες ιστοσελίδες.

Ιδιοκτησιακό καθεστώς

Τα δεδομένα που μοιράζεσαι μαζί μας αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας μας και την ακολουθούν. Ωστόσο μπορείς ανά πάσα στιγμή να ζητήσεις τη διαγραφή ή διόρθωσή τους με ένα e-mail στο info@basefashion.gr.

Δεδομένα που μας παρέχεις

Αρκετές από τις υπηρεσίες που παρέχουμε απαιτούν επιπρόσθετα δεδομένα για να λειτουργήσουν. Για παράδειγμα, πρέπει να έχεις λογαριασμό στο Basefashion.gr για να αποθηκεύσεις προϊόντα ή παραγγελίες σου. Τα ακόλουθα δεδομένα που επιλέγεις να μοιραστείς μαζί μας τα συλλέγουμε και τα χρησιμοποιούμε για τη λειτουργία των υπηρεσιών μας, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σου.

Δημιουργία λογαριασμού

Δε χρειάζεται να έχεις λογαριασμό για να χρησιμοποιήσεις το Basefashion.gr, ωστόσο μπορείς να επιλέξεις να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό προκειμένου να χρησιμοποιήσεις μερικές από τις υπηρεσίες μας — τα «αγαπημένα»— ή για να γράψεις μια αξιολόγηση προϊόντος. Αν επιλέξεις να δημιουργήσεις λογαριασμό, θα σου ζητήσουμε το e-mail σου και ένα όνομα χρήστη. Το όνομα χρήστη θα εμφανίζεται σε όλη τη δημόσια δραστηριότητά σου, όπως οι αξιολογήσεις προϊόντων και καταστημάτων. Θα χρησιμοποιούμε το e-mail σου για να επικοινωνήσουμε μαζί σου και για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις από το Basefashion.gr.

Εφόσον θελήσεις να δημοσιεύσεις αξιολόγηση για κάποιο προϊόν, ή να αγοράσεις προϊόντα, θα σου ζητηθεί επιπλέον ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου, ώστε να επαληθευτεί ο λογαριασμός σου και μια διεύθυνση αποστολής. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο έως ότου διεκπεραιωθεί εις ολόκληρο η παραγγελία σου και στοιχεία αυτά δύναται να δημοσιοποιηθούν μόνο σε εμπλεκόμενους με την διαδικασία υπαλλήλους της ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ και στην αντίστοιχη ανά περιοχή μεταφορική/ή εταιρία courier που συνεργαζόμαστε ως προς την τελική παράδοση του/των προϊόντος/ων.

Προϊόντα και αγορές

Εφόσον επιλέξεις, μπορείς να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα στο λογαριασμό σου. Μπορεί να σου ζητήσουμε μέσω e-mail να γράψεις μια αξιολόγηση για κάποιο από τα προϊόντα που έχεις, να σου στείλουμε ειδοποιήσεις για ειδικές προσφορές ή αλλαγές στα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν.

Στοιχεία αποστολής / χρέωσης

Αν επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις την μέθοδο πληρωμής με πιστωτική κάρτα, θα σου ζητήσουμε ενδεχομένως τα στοιχεία της πιστωτικής ή της χρεωστικής σου κάρτας καθώς και τα στοιχεία αποστολής για τα προϊόντα που θες να αγοράσεις. Τα στοιχεία της κάρτας σου διαβιβάζονται με ασφαλή τρόπο στην υπηρεσία πληρωμών ώστε να πραγματοποιηθεί η πληρωμή και δεν αποθηκεύονται στο Basefashion.gr. Για να μπορέσουμε να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σου, μοιραζόμαστε τα στοιχεία αποστολής με την εταιρεία μεταφορών και με το κατάστημα από το οποίο θα αγοραστούν τα προϊόντα, ενώ τα περιεχόμενα της παραγγελίας τα μοιραζόμαστε μόνο με το κατάστημα.

Τα στοιχεία αποστολής αποθηκεύονται για χρήση σε μελλοντικές παραγγελίες και για τον υπολογισμό μεταφορικών στις αναζητήσεις σου. Μπορείς να δεις και να διαχειριστείς τις διευθύνσεις σου στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου.

Δεδομένα που λαμβάνουμε

Όταν χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες μας ή επισκέπτεσαι άλλες σελίδες που ενσωματώνουν περιεχόμενο από το Basefashion.gr, μπορεί να λάβουμε δεδομένα που σε αφορούν. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά — μαζί με τα δεδομένα που μοιράζεσαι μαζί μας — προκειμένου να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Cookies

Η ιστοσελίδα Basefashion.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας στις ιστοσελίδες να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www.basefashion.gr.

Ιστορικό κίνησης

Όλες οι δικτυακές υπηρεσίες έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένα δεδομένα που αποστέλλονται από τη συσκευή σου κατά την πλοήγησή σου στο internet. Έτσι και εμείς λαμβάνουμε δεδομένα από την πλοήγησή σου στο Basefashion.gr και από την αλληλεπίδρασή σου με τις λοιπές υπηρεσίες μας, ακόμα και αν δεν έχεις λογαριασμό. Για παράδειγμα, όταν επισκέπτεσαι μια σελίδα στο Basefashion.gr, βλέπεις ένα προϊόν μέσα από την ιστοσελίδα μπορούμε να λάβουμε πληροφορίες για εσένα. Το σύνολο των δεδομένων αυτών το ονομάζουμε Ιστορικό Κίνησης.

Το Ιστορικό Κίνησης αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες όπως η διεύθυνση IP, ο τύπος και ο κατασκευαστής της συσκευής σου, ο τύπος του browser και του λειτουργικού συστήματός σου, η σελίδα που επισκέπτεσαι, η σελίδα που σε παρέπεμψε σε εμάς, οι όροι αναζήτησης που χρησιμοποίησες καθώς και τα cookies σου. Κατά την πλοήγησή σου, μπορεί επιπλέον να λάβουμε πληροφορίες σχετικά με τις αγορές προϊόντων που κάνεις, χωρίς όμως αυτές να συνδέονται με το λογαριασμό σου.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά για να εξασφαλίσουμε ότι οι υπηρεσίες μας λειτουργούν με ασφάλεια και ταχύτητα, για να βελτιώσουμε το περιεχόμενο που παρέχουμε και για να αξιολογήσουμε την αποτελεσματικότητα του Basefashion.gr ως υπηρεσία. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα αυτά σε συνδυασμό με δεδομένα που μας παρέχεις για να σου δείξουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο που πιθανόν θα σε ενδιαφέρει περισσότερο.

Πληροφορίες που μοιραζόμαστε με τρίτους

Το Basefashion.gr είναι φτιαγμένο για να κάνει τις online αγορές σου καλύτερες. Δε μοιραζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα με τρίτους. Στις περιπτώσεις που το κάνουμε, το κάνουμε είτε με τη συγκατάθεσή σου, είτε επειδή είναι απαραίτητο για να μπορέσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, είτε επειδή πρέπει να συμμορφωθούμε με τους νόμους που ισχύουν.

Οι εργαζόμενοι της εταιρίας ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ έχουν εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, είναι συγκεκριμένοι, και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Σε ορισμένες περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την εταιρία ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Πάροχοι υπηρεσιών

Προκειμένου να σου προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, λαμβάνουμε με τη σειρά μας υπηρεσίες από εταιρείες που βρίσκονται στην Ε.Ε. και τις ΗΠΑ. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε το Google Analytics και το Facebook Pixel για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα πως οι χρήστες μας χρησιμοποιούν το Basefashion.gr και χρησιμοποιούμε δίκτυα δεδομένων τρίτων για να διασυνδέσουμε τις υποδομές μας με το internet. Μπορεί να μοιραστούμε προσωπικά σου δεδομένα με κάποιους από αυτούς τους παρόχους, κατά τρόπο όμως που συμβαδίζει με την Πολιτική μας και πάντα με τη δέσμευση ότι τα δεδομένα αυτά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο με τρόπο που εμείς θα υποδείξουμε. Επίσης μοιραζόμαστε τα στοιχεία πληρωμής σου με παρόχους υπηρεσιών πληρωμής προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις πληρωμές ή να γίνει μια αμφισβήτηση συναλλαγής.

Διαχειρίσου τα δεδομένα σου

Ως χρήστες της ιστοσελίδας και του e-shop της ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ έχετε όλα τα δικαιώματα που απονέμονται από το ΓΚΠΔ σε σχέση με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Πιο συγκεκριμένα, έχετε δικαίωμα να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για ζητήματα που αφορούν τον τρόπο, το σκοπό, τη διάρκεια επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και τον τρόπο άσκησης των δικαιωμάτων σας. Έχετε επίσης δικαίωμα να απαιτήσετε πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή προσωπικών σας δεδομένων, ή περιορισμό της επεξεργασίας, ή εναντίωση στην επεξεργασία ή στη λήψη αυτοματοποιημένης απόφασης, καθώς επίσης και δικαίωμα φορητότητας. Η ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ σας επιτρέπει εφόσον είστε χρήστες του e-shop της να διορθώνετε, αλλάζετε, συμπληρώνετε ή να διαγράφετε τα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες που έχετε προσκομίσει στην εταιρία. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, η πληροφορία θα διαγραφεί από τα αρχεία της www.basefashion.gr άμεσα, με επιφύλαξη των προσωπικών δεδομένων που μας είναι απαραίτητα για την άσκηση των νόμιμων αξιώσεών μας.

Σε αυτό το τμήμα η BASE διευθετεί τα δικαιώματα που πηγάζουν από τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 και πως τα υποκείμενα των δεδομένων μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δικαιώματα αυτά. Για επιπλέον διευκρινήσεις ή την άσκηση των δικαιωμάτων σας, παρακαλούμε όπως ανατρέξτε στο τμήμα Επικοινωνία .

Δικαίωμα Πρόσβασης

Τα άτομα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δικά τους δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε. Η BASE θεωρεί ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα τα οποία συλλέγονται άμεσα από τα υποκείμενα θα είναι επακριβή και ολοκληρωμένα.

Δικαίωμα Διόρθωσης και Διαγραφής

Το υποκείμενο των δεδομένων μπορεί να απαιτήσει την επικαιροποίηση, την διαγραφή ή την αφαίρεση οποιασδήποτε πληροφορίας διατηρείται σχετικά με αυτό, και οποιοσδήποτε τρίτος ο οποίος επεξεργάζεται ή χρησιμοποιεί τα δεδομένα πρέπει επίσης να συμμορφωθεί με το αίτημα αυτό. Ένα αίτημα διαγραφής μπορεί να απορριφθεί μόνο εάν ισχύει κάποια εξαίρεση.

Η BASE υποχρεούται να διαγράψει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα όταν ισχύει κάποιο από τα ακόλουθα:

* τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή επεξεργάστηκαν.

* το υποκείμενο των δεδομένων αποσύρει τη συναίνεσή του και δεν υπάρχει άλλη νόμιμη βάση για επεξεργασία.

* το υποκείμενο των δεδομένων ενίσταται στην επεξεργασία που διενεργείται με βάση τα έννομα συμφέροντα του Διαχειριστή Δεδομένων και δεν υπάρχουν άλλοι υπερισχύοντες νόμιμοι λόγοι για τη επεξεργασία.

* τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα έχουν υποβληθεί σε μη νόμιμη επεξεργασία.

Εάν έχει ληφθεί το αίτημα για την διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, η ταυτοποίηση έχει επιβεβαιωθεί, το αίτημα πληροί μία από τις ανωτέρω απαιτήσεις και δεν υπάρχει νόμιμος λόγος που να αντιτίθεται στην επεξεργασία, η BASE πρέπει να διαγράψει τα σχετικά δεδομένα στο σύνολό τους. Το αίτημα θα καταχωρηθεί στο Αρχείο Καταγραφής Αιτημάτων των Υποκείμενων των Δεδομένων.

Εάν η BASE δεν μπορεί να διαγράψει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, θα διασφαλίσει ότι:

* δεν μπορεί ή δεν θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για να δικαιολογήσει οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με ένα άτομο ή με τρόπο ο οποίος επηρεάζει το άτομο αυτό με οποιοδήποτε τρόπο

* δεν δίνει σε κανένα άλλο οργανισμό πρόσβαση στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα

* προστατεύει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα με την κατάλληλη τεχνική και οργανωτική ασφάλεια, και δεσμεύεται στην μόνιμη διαγραφή των πληροφοριών εάν, ή όποτε, αυτές γίνουν διαθέσιμες.

Δικαίωμα Περιορισμού της Επεξεργασίας

Το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να απαιτήσει από τον διαχειριστή, περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων του, όπου εκτός της αποθήκευσης δεν υφίστανται άλλη επεξεργασία.

Δικαίωμα Εναντίωσης

Το υποκείμενο έχει το δικαίωμα να αντιτάσσεται, ανά πάσα στιγμή και για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή του, στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν.

Δικαίωμα στη Φορητότητα των Δεδομένων

Κατόπιν αιτήματος, το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να λάβει ένα αντίγραφο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε δομημένη μορφή.

Αυτά τα αιτήματα θα πρέπει να επεξεργάζονται εντός ενός μήνα, δεδομένου ότι δεν υπάρχει υπερβολική επιβάρυνση και δεν διακυβεύει την ιδιωτικότητα των ατόμων. ‘Ένα υποκείμενο των δεδομένων μπορεί επίσης να ζητήσει τα δεδομένα του να μεταφερθούν άμεσα σε ένα άλλο σύστημα. Το αίτημα αυτό πρέπει να υλοποιείται χωρίς χρέωση.

Εάν η BASE δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στο αίτημα αυτό εντός 30 ημερών, η ομάδα συμμόρφωσης GDPR θα πρέπει παρ’ όλα αυτά να παράσχει τις ακόλουθες πληροφορίες στο Υποκείμενο των Δεδομένων, ή στον νομικά εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους εντός του χρονικού διαστήματος που έχει προσδιοριστεί:

* Μια επιβεβαίωση της παραλαβής του αιτήματος.

* Οποιαδήποτε πληροφορία έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

* Λεπτομέρειες για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή τροποποιήσεις έχουν ζητηθεί, οι οποίες δεν θα δοθούν στο υποκείμενο των δεδομένων, ο λόγος (λόγοι) για την απόρριψη, και οποιεσδήποτε διαθέσιμες διαδικασίες για την άσκηση ένστασης κατά της απόφασης.

* Μία εκτιμώμενη ημερομηνία κατά την οποία θα παρασχεθούν οι υπόλοιπες απαντήσεις.

* Μία εκτίμηση τυχόν δαπανών που πρέπει να καταβληθούν από το υποκείμενο των δεδομένων (π.χ. όταν το αίτημα είναι στην φύση του υπερβολικό).

* Το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου.

Επιπλέον πληροφορίες ή βοήθεια

Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για οποιαδήποτε απορία, αναφορά προβλήματος ή παρατήρηση σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου.

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας για τα προσωπικά σου δεδομένα όταν χρησιμοποιείς τις υπηρεσίας μας είναι:

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Υπόψιν: Data Protection Officer

Γιαννιτσών 116, Θεσσαλονίκη, 54 627

Υπεύθυνη αρχή για την εφαρμογή του κανονιστικού πλαισίου αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα στην Ελλάδα είναι η Αρχή Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Συμμόρφωση με το νόμο

Μπορεί να αποθηκεύσουμε, χρησιμοποιήσουμε ή κοινοποιήσουμε προσωπικά σου δεδομένα εφόσον κρίνουμε ότι αυτό είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με την ισχύουσα νομοθεσία ή με μια νομική διαδικασία σε εξέλιξη, ή αν πρόκειται για την προστασία της ζωής ενός ατόμου, καθώς και για να εξασφαλίσουμε την ακεραιότητα της υπηρεσίας μας απέναντι σε κακή χρήση, όπως η διάδοση δυσφημιστικού, ακατάλληλου ή ανεπιθύμητου περιεχομένου. Επίσης μπορεί να κάνουμε το ίδιο για να αντιμετωπίσουμε περιστατικά απάτης.

Τροποποιήσεις

Κατά καιρούς θα αναθεωρούμε την Πολιτική αυτή, αλλά η πιο πρόσφατη έκδοσή της θα είναι πάντα διαθέσιμη στο https://basefashion.gr/privacy-policy. Αν κρίνουμε ότι μια αναθεώρηση είναι σημαντική, θα σε ειδοποιήσουμε μέσω e-mail χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση που έχεις δηλώσει στο λογαριασμό σου. Όπου απαιτείται από το νόμο, θα πάρουμε τη συγκατάθεσή σας για να κάνουμε τις αλλαγές αυτές.

Η πολιτική αυτή αναθεωρήθηκε τελευταία φορά στις 9 Ιουνίου 2021 και ισχύει από τις 10 Ιουνίου 2021.

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιονδήποτε προβληματισμό ή παράπονα σχετικά με την παρούσα πολιτική, παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@basefashion.gr